tiistai 1. huhtikuuta 2014

Mereneläviä nuudelipedillä

Lidlissä oli mereneläviä oliiviöljy/basilikakastikkeessa pakasteena joten ajattelin testata tätä tämän päivän ruokana. Ohjeita en taaskaan lukenut, ne oisi pitänyt jäisinä paistaa pannulla, mie taas annoin niiden sulaa rauhassa pöydällä kun päivällä kävin kaupungissa ja vasta illalla tein ruuan.
Appelsiinihunajalla oli mielenkiintoinen resepti ja ajattelin testata noita nuudeleita. Joskus sain syötäväkseni nuudeliwokin jossa oli ihania, rapeita, kiinteitä mutta kuitenkin kypsiä munanuudeleita ja ajattelin jos onnistuisin tähän niitä tekemään.


Tarvitset
-oliiviöljyä
-pkt Lidlin frutti di mare sekotusta (300g/3.99e)
-pkt nuudeleita (sellainen jossa on yksi annos)
-auringonkukansiemeniä
-herneenversoja

Katso appelsiinihunajan linkistä ohje nuudeliin, mie kuumensin n. 2 rkl oliiviöljyä ja viskasin nuudelit siihen ja sitten hetken päästä äyriäiset perään kun ei tuntunut nuudelille mitään tapahtuvan. Sitten paistoin kuumalla apnnulla n. 10 minuuttia. Ja nuudelit tässä ajassa kypsyi ja imi kaiken rasvan itseensä... TUHTIA tavaraa. Ei niin miun makuuni.

Pilko herneenversoja sekaan ja laita siemeniä ja isompia paloja päälle. Itse laitoin myös ruiskaunokin kuivattuja kukkia.

Äyriäiset oli herkkua, yllättävän paljon oli ns. parempia paloja eli mustekaloja, lonkerorenkaita ja oiskohan ollut ankeriasta. Mutta nuudelit olivat tosiaan ihan liian rasvaisen makuiset minun makuuni. Ainakin tuli maha yltiötäyteen. Jälkiruuaksi olin varannut höyryävän kupin hyvää vihreää teetä (applsiini sen chaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti